Leden info

Op dit deel van de website vindt u informatie voor leden. 

Verslag tuinieren voor minima: 

Stichting Cliëntenperspectief (CliP) is een landelijke organisatie die groepen en organisaties ondersteunt om vanuit ieders eigen perspectief vorm en inhoud te geven aan lokaal sociaal beleid. Bij CliP ontstond het idee om minima te stimuleren een volkstuin te nemen. CliP wilde ook volkstuinverenigingen aanspreken en stimuleren om de sociale doelstelling vorm te geven door grond ter beschikking te stellen en begeleiding te geven aan mensen met een laag inkomen. In de herfst van 2009 kreeg de werkgroep volkstuinen van Wijkvereniging WVF in Zwolle informatie over het project. De werkgroep was geïnteresseerd en gesprekken volgden tussen CliP, de Gemeente Zwolle en de werkgroep volkstuinen.

Inmiddels is het project afgesloten. Via onderstaande link kunt het volledige verslag, dat is verstuurd aan de Gemeente Zwolle, nalezen. 

Download:  Verslag tuinieren voor minima project

 

Presentatie algemene ledenvergadering 2012:

De presentatie die Henk van Bitterswijk heeft laten zien op de algemene ledenvergadering kunt u via onderstaande link ophalen. 

Download: Presentatie algemene ledenvergadering 2012

 

Werkochtenden:

Hieronder vind u het overzicht van de werkochtenden. Zo kunt u gemakkelijk bekijken wanneer u verwacht wordt. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn op de aangegeven ochtend, dan verzoeken wij u dit tijdig aan te geven, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Download: verwijderd / oud

 

Tuinregelement:

WVF Volkstuinen heeft als officiële vereniging te maken met bepaalde regels, deze regels zijn opgenomen in het Tuinregelement. Omdat u als lid ook onderdeel van de vereniging bent is het belangrijk dat u het tuinregelement goed doorleest. Zo weet u hoe de vereniging in elkaar steekt en wat er van u verwacht wordt als tuinder.

Download: Tuinregelement (met wijzigingen 2011)

 

Verslag stimuleringsfonds:

Uit het stimuleringsfonds volkstuinen hebben onze volkstuinen in 2009 en 2010 in totaal €12.500 ontvangen. Hiermee zijn verschillende tuinen weer in cultuur gebracht, is de paddenpoel gegraven en is de houtwal ingeplant. Ook hebben we met de subsidie een composttoilet, een balkmaaier, een zonnepaneel met accu, een informatiebord en een nieuwe afrastering aangeschaft. Voorjaar 2011 worden al deze zaken geinstalleerd. Mevrouw Simone van Loenen en de heer Alfred Schrooten van de gemeente Zwolle hebben ons geweldig geholpen bij de invulling van het stimuleringsfonds. Hieronder vind u een verslag van alle activiteiten voor het stimuleringsfonds.

Download: Verslag Stimuleringsfonds - Activiteiten 2009-2010

 

Binnenkort zullen wij ook jaarverslagen en andere interessante documenten toevoegen.